Hoofd opruimen Gezinnen

In deze ongewone stressvolle tijd waarin we als gezin vanwege het Coronavirus de hele dag “op elkaars lip zitten” en de lontjes heel kort kunnen worden, is het heel fijn om samen als gezin alle informatie in de volle drukke hoofden op te ruimen.

 

Daarom bied ik de komende tijd de mogelijkheid om een Skype sessie te hebben als gezin voor een tijdelijke actieprijs.  Zodat je met elkaar het hoofd weer opgeruimd kan krijgen. Kinderen vanaf een jaar of 5 kunnen dit al.

Jullie krijgen toegang tot de leeromgeving van Sandra van Ginkel Coaching met daarin enkele video’s en schema’s. We kijken in de video’s naar wat een vol hoofd nu precies is, hoe het brein werkt en waar je de informatie opslaat.

Zo kunnen jullie samen in alle rust het volle hoofd gaan tekenen en nadenken over de verschillende categorieën/ thema’s waarin je de informatie wilt verdelen.

Vervolgens gaan we via Skype, om de beurt, alle informatie op de plek zetten waar je het hebben wilt. We gaan als het ware de “UITKNOP”  installeren.

Het resultaat? De sfeer in huis wordt beter want de lontjes zijn veel minder kort. Dat scheelt enorm veel frustratie voor iedereen.

Hoofd opruimen voor gezinnen is nu tijdelijk € 99,- Na de Corona crisistijd blijft deze mogelijkheid om als gezin aan de slag te gaan bestaan maar dan vervalt de actieprijs en is een sessie € 149,- 

 

Je kan je sessie online boeken of een email sturen naar sandra@sandravanginkelcoaching.nl

Willen jullie vandaag nog beginnen? 
Boek dan nu een sessie en jullie hebben gelijk toegang tot het voorbereidende werk zodat jullie meteen aan de slag
kunnen. 
Ik krijg hier automatisch bericht van en neem zo snel mogelijk contact met jullie op om even af te spreken wanneer we de “uitknoppen” installeren. Als de sessie ’s avonds of in het weekend wordt geboekt neem ik de eerstvolgende werkdag gelijk contact met jullie op.