'Basisrust in je hoofd'

Ik leer je hoe je al jouw gedachten en informatie in je hoofd kunt ordenen. Je merkt gelijk het verschil; je hoofd voelt heerlijk 'leeg' en rustig én er komt weer overzicht. Je creëert als het ware een UITKNOP voor je piekergedachten die je altijd en overal kunt gebruiken. 

Na betaling krijg je gelijk toegang tot het voorbereidend materiaal. Dit bestaat uit enkele video’s en schema’s. We kijken in de video’s naar wat een vol hoofd nu precies is, waar je de informatie opslaat en hoe je brein werkt.

Het voordeel hiervan is dat je thuis, in alle rust achter je laptop of ipad, je kunt gaan voorbereiden en alvast kunt nadenken over hoe je de informatie wilt opslaan.

Tijdens onze afspraak gaan we samen bij mij in de praktijk of via Skype , alle informatie op de plek zetten waar je het hebben wilt. We gaan de “UITKNOP” installeren met rust in je hoofd als resultaat.
Je kan je sessie online boeken of een email sturen naar sandra@sandravanginkelcoaching.nl

Wil jij vandaag nog beginnen? 
Boek dan nu een sessie en je hebt gelijk toegang tot het voorbereidende werk zodat je meteen aan de slag kunt.
Ik krijg hier automatisch bericht van en neem zo snel mogelijk contact met je op om even af te spreken wanneer we de 'UITKNOP' installeren. Boek je de sessie ’s avonds of in het weekend dan neem ik de eerstvolgende werkdag gelijk contact met je op.