Ik ben Sandra van Ginkel, 49 jaar, getrouwd met Aart en samen hebben wij 2 kinderen. Al vanaf mijn 12de jaar heb ik gezondheidsproblemen. Het Chronisch Vermoeidheids Syndroom (ME), Fibromyalgie, een Whiplash en nog een aantal 'dingen'. En als je veel tijd in bed of op de bank moet door brengen heb je alle tijd om te piekeren. Lichamelijk was ik niet actief maar mijn hoofd maakte overuren. Als ik toen had geweten dat ik de informatie in mijn volle hoofd kon ordenen en op een andere manier kon opslaan........

In mijn praktijk werk ik met verschillende werkvormen. Om mijn kennis op peil te houden volg ik ook regelmatig Masterclasses op het gebied van ADHD, Burn-out, depressiviteit, PTSS en trauma verwerking. Op dit moment volg ik de Post HBO studie 'PTSS en Zingeving'. 

Heel veel problemen ontstaan al in onze jeugd. En als je dat kunt ontrafelen en het probleem bij de 'bron'  kunt aanpakken geeft dat nog veel meer resultaat. Het geeft mij veel voldoening om aan anderen te mogen leren hoe het werkt in hun hoofd en dat er 'knoppen' zijn waar zij zelf aan kunnen draaien. Ik gun het iedereen. 

Als christen wil ik een bijbels verantwoorde methode aanbieden. Niet alles wat werkt is 'goed'. Dat heb ik in het verleden zelf ook wel ervaren. Wat voor mijzelf heel belangrijk is, is dat niet ik, maar God de regie heeft over mijn leven. Ik kan jou leren hoe jij weer rust in jouw hoofd en grip op jouw lijf en leven kunt krijgen, maar het belangrijkste, rust in je hart, dat kan alleen God geven.

Ik werk dus vanuit een christelijke levensvisie en sta open voor iedereen, ongeacht geloof of levensovertuiging.
Samenwerking vind ik erg belangrijk; bepaalde methodes of therapieën kunnen elkaar ondersteunen en versterken zodat je samen tot hele mooie resultaten kunt komen!

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Stuur dan even een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.