Ik ben Sandra van Ginkel, 49 jaar, getrouwd met Aart en samen hebben wij 2 kinderen. Al vanaf mijn 12de jaar heb ik gezondheidsproblemen.
Het Chronisch Vermoeidheids Syndroom (ME), Fibromyalgie,
een Whiplash en nog een aantal 'dingen'. En als je veel tijd in bed of op de bank moet door brengen heb je alle tijd om te piekeren. Lichamelijk was ik niet actief maar mijn hoofd maakte overuren. Als ik toen had geweten dat ik mijn volle hoofd kon opruimen.........

Nadat de MatriXmethode op mijn pad is gekomen, heb ik het probleem van een vol hoofd en piekeren kunnen aanpakken. Wat was dat verrassend. In nog geen 60 minuten echt rust en overzicht in mijn hoofd. Er ging een wereld voor mij open en het verbaast mij nog steeds hoe een opgeruimd hoofd ook doorwerkt op mijn algehele gezondheid.
Ik heb er iedere dag profijt van!

En daarom ben ik opleiding voor MatriX  Practitioner gaan volgen. En de volgende stap was een eigen praktijk.
Om mijzelf verder te bekwamen ben ik naast het volgen van een aantal Masterclasses ook met de post HBO studie
"PTSS en Zingeving" begonnen. Heel veel problemen ontstaan al in onze jeugd. En als je dat kunt ontrafelen en het probleem bij de 'bron'  kunt aanpakken geeft dat nog veel meer resultaat. 
Het geeft mij veel voldoening om aan anderen te mogen leren hoe het werkt in hun hoofd en dat er "knoppen" zijn waar zij zelf aan kunnen draaien. Ik gun het iedereen. 

Er wordt mij nog weleens de vraag gesteld of het hoofd opruimen niet een beetje "zweverig" is. "Wat versta je onder zweverig"? vraag ik dan. Je hebt namelijk het fysieke brein, dat zijn dus de hersenen die je ook op röntgenfoto's kunt zien. En je hebt het praktische brein. Dat zijn je gedachten, herinneringen en emoties. Voor piekeren bijvoorbeeld gebruik je het praktische brein. En dat is niet zichtbaar en dat is ongrijpbaar. Dus in die zin zou je het "zweverig" kunnen noemen.

Christenen relateren "zweverig" soms ook aan occult belast. Als christen wil ik een bijbels verantwoorde methode aanbieden. Niet alles wat werkt is "goed"! Dat heb ik in het verleden zelf ook wel ervaren. Wat voor mijzelf heel belangrijk is, is dat niet wij, maar God de regie heeft over ons leven. Ik kan mensen leren hoe zij weer rust in hun hoofd en grip op hun lijf en leven kunnen krijgen maar het belangrijkste, rust in het hart, dat kan alleen God geven.

Ik werk dus vanuit een christelijke levensvisie en sta open voor iedereen, ongeacht geloof of levensovertuiging.
Samenwerking vind ik erg belangrijk; bepaalde methodes of therapieën kunnen elkaar ondersteunen en versterken zodat je samen tot hele mooie resultaten kunt komen!

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Stuur dan even een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.