Kom weer tot rust en laat ook sombere gevoelens, vermoeidheid

en onverklaarbare pijn achter je.

Ik ben Sandra van Ginkel, 53 jaar, en getrouwd met Aart. Samen hebben wij 2 kinderen en ik woon in Lunteren. Al vanaf mijn 12de jaar heb ik gezondheidsproblemen; het Chronisch Vermoeidheids Syndroom (ME),  Fibromyalgie, een Whiplash en verschillende trauma's.
Daarnaast ben ik hooggevoelig (HSP) dit noem ik even apart want dit hoeft helemaal geen probleem te zijn; het is zowel een kracht áls een valkuil.

Ik kreeg weer rust in mijn hoofd en leven

Als je jarenlang veel tijd in bed of op de bank moet doorbrengen, heb je alle tijd om te piekeren. Lichamelijk was ik niet actief maar mijn hoofd maakte overuren. 
Ik heb zelf ervaren  -en ben daar nog iedere dag dankbaar voor-  dat rust in mijn hoofd een groot verschil maakt in mijn leven.

 Ik had echt gewild dat ik destijds  had geweten wat ik nu weet; dan was mijn leven heel anders gelopen.....

Het had invloed op alles want mijn volle hoofd was een groot energielek. En terwijl ik mij steeds meer verdiepte in hoe het werkt in mijn hoofd werden ook mijn lichamelijke klachten minder. Ik heb mij er over verwonderd dat je eigenlijk op een hele eenvoudige manier zoveel invloed op je klachten kunt hebben.

Stoppen met piekeren en weer rust in je hoofd krijgen, dat gun ik jou ook!

Omdat ik dit zelf heb ervaren geeft het mij veel voldoening om mijn cliënten inzichten te geven hoe het werkt in hun hoofd en lichaam, en dat er 'knoppen' zijn waar zij zelf aan kunnen draaien. Het maakt zoveel verschil als je ervaart dat je invloed hebt op je problemen. Ik gun het iedereen. 

Gediplomeerd en ervaringsdeskundige

In mijn praktijk werk ik met een unieke samenstelling van werkvormen, methodes en technieken. Ik kijk per persoon wat het meest geschikt is voor het beste resultaat.  

Naast mijn ervaringsdeskundigheid van meer dan 40 jaar fysieke en mentale klachten, doe ik er natuurlijk alles aan om mijn kennis uit te breiden zodat ik mijn cliënten nog beter kan helpen. Ik heb in november 2017 de opleiding voor MatriX professional afgerond, mei 2021 de Post HBO vakopleiding 'PTSS en Zingeving' , januari 2022 de IEMT training en oktober 2023 'het 6 domeinenmodel' van Physis Academy.

Verder volg ik regelmatig studiedagen op het gebied van onder andere burn-out, depressie, ADHD, angst, trauma verwerking, HSP, chronische pijn en vermoeidheid. Ik ben wat dat betreft heel nieuwsgierig, ik lees alles wat los en vast zit binnen mijn vakgebied en geniet er enorm van om nieuwe kennis op te doen. 


Mijn inspiratiebronnen zijn onder andere: Veelkant Academie voor PTSS en Zingeving, IEMT, Polyvagaaltheorie, het gedachtengoed van Physis Academy, Bessel van der Kolk, auteur van het  boek 'Traumasporen' en Herman de Mönnink, auteur van het boek 'Verlieskunde'.

Als christen wil ik een bijbels verantwoorde methode aanbieden. Niet alles wat werkt is 'goed'. Dat heb ik in het verleden zelf ook wel ervaren. Ik kan jou leren hoe jij weer rust in jouw hoofd, lichaam en leven kunt krijgen; dé RUST is alleen bij God te verkrijgen. Ik werk vanuit een christelijke levensvisie en sta open voor iedereen, ongeacht geloof of levensovertuiging.
Ik bied je een complete en veilige aanpak; er zijn weinig coaches en therapeuten die met deze unieke samenstelling van methodes en technieken werken.

Samenwerking vind ik erg belangrijk; bepaalde methodes of therapieën kunnen elkaar ondersteunen en versterken zodat je samen tot hele mooie resultaten kunt komen! Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? 
Stuur dan even een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Nog even dit; krijg inzicht in hoe het werkt in jouw hoofd

Je kan de video binnen enkele minuten na het opvragen bekijken op een moment dat het jou uitkomt. De video geeft je nieuwe inzichten waardoor jij jezelf beter begrijpt.

Dit moet eigenlijk iedereen weten want zo kan je gelijk een begin maken om weer rust in je hoofd en leven te krijgen én te houden.