Ik ben Sandra van Ginkel, 50 jaar, getrouwd met Aart en samen hebben wij 2 kinderen. Al vanaf mijn 12de jaar heb ik gezondheidsproblemen. Het Chronisch Vermoeidheids Syndroom (ME), Fibromyalgie, een Whiplash en nog een aantal 'dingen'. En als je veel tijd in bed of op de bank moet door brengen heb je alle tijd om te piekeren. Lichamelijk was ik niet actief maar mijn hoofd maakte overuren. Als ik toen had geweten dat ik de informatie in mijn volle hoofd kon ordenen en op een andere manier kon opslaan........

In mijn praktijk werk ik met verschillende werkvormen. Om mijn kennis te verdiepen volg ik ook regelmatig masterclasses op het gebied van ADHD, Burn-out, depressiviteit, PTSS en trauma verwerking. Op dit moment volg ik de Post HBO studie 'PTSS en Zingeving'. 

Voor veel mensen is het verleden niet ver weg; de problemen die ze nu ervaren zijn vaak gebaseerd op (traumatische) ervaringen uit het verleden. En als je dat kunt ontrafelen en het probleem bij de 'bron'  kunt aanpakken geeft dat nog veel meer resultaat. Omdat ik dit zelf ook heb ervaren geeft het mij veel voldoening om aan anderen te mogen leren hoe het werkt in hun hoofd en dat er 'knoppen' zijn waar zij zelf aan kunnen draaien. Ik gun het iedereen. 

Als christen wil ik een bijbels verantwoorde methode aanbieden. Niet alles wat werkt is 'goed'. Dat heb ik in het verleden zelf ook wel ervaren. Ik kan jou leren hoe jij weer rust in jouw hoofd en grip op jouw lijf en leven kunt krijgen; dé RUST is alleen bij God te verkrijgen. Ik werk dus vanuit een christelijke levensvisie en sta open voor iedereen, ongeacht geloof of levensovertuiging.

Samenwerking vind ik erg belangrijk; bepaalde methodes of therapieën kunnen elkaar ondersteunen en versterken zodat je samen tot hele mooie resultaten kunt komen!

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur dan even een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

Wil jij 5 praktische tips voor rust in je hoofd
waarmee je gelijk aan de slag kunt?