'Rust in je hoofd, lichaam en leven'

We zorgen altijd eerst voor een basisrust in je hoofd. Ik leer je hoe je al je gedachten en informatie in je hoofd kunt ordenen. Je merkt gelijk het verschil; je hoofd voelt heerlijk 'leeg' en rustig en er komt weer overzicht. Je creëert als het ware een UITKNOP voor je piekergedachten die je altijd en overal kunt gebruiken Dit is geen ‘trucje’ of 'zweverig',  je krijgt gewoon hele praktische vaardigheden aangeleerd.  Voor sommige mensen is dit al voldoende om weer rust in het hoofd te krijgen.

Er kan ook meer aan de hand zijn; je hebt een trauma, PTSS of je hebt verliezen geleden in je relatie werk, gezondheid of na een verhuizing. 

Het kan ook zijn dat je niet weet waar jouw probleem precies vandaan komt.

Je hebt last van (faal) angsten, burn-outklachten, je bent somber of je hebt lichamelijke klachten zonder een duidelijke medische oorzaak. Het gaat gewoon niet echt lekker met je, maar je kunt er zelf maar moeilijk de vinger opleggen.

Ik kan je helpen om de oorzaak van jouw probleem te ontrafelen zodat je het niet alleen op korte termijn maar ook voor de lange termijn kunt oplossen. Voor veel mensen is het verleden niet ver weg; de problemen die ze nu ervaren, zijn vaak gebaseerd op (traumatische) ervaringen uit het verleden. Daar hoef ik geen details over te horen, wat je voor je zelf wil houden, blijft bij jou. We kijken ook naar jouw strategie van informatie verwerken en opslaan en hoe je in het leven staat; wat is belangrijk voor je, en wat zijn jouw behoeften en kernwaarden.

Als we dit allemaal helder hebben kunnen we heel gericht naar de kern van jouw probleem gaan zodat we het bij de bron kunnen aanpakken.

Jantine over de coaching van haar 11 jarige dochter: Ik denk dat je precies de kern van het probleem te pakken hebt. Fijn dat dat zo snel helder is geworden! Zo kunnen we bepaald gedrag nog beter kunnen plaatsen!

 

"Het probleem aanpakken bij de bron in plaats van dweilen met de kraan open"

Om dit  goed aan te kunnen pakken, waarbij we zorgen dat je op korte termijn al effect ervaart maar ook weet hoe jij het in de toekomst kunt oplossen zijn er gemiddeld 6 sessies nodig. Daarbij is het goed je vast te melden, dat ik graag efficiënt werk. Ik heb bijvoorbeeld van het voorbereidende werk voor het ordenen van de informatie, video’s gemaakt waarmee je thuis al aan de slag kunt. Dat scheelt weer tijd tijdens de sessie. 

Wat afspraken betreft plan ik zoveel als nodig, en zo weinig als mogelijk is. 
De eerste paar sessies zijn 1 x per week en daarna spreiden we het over 2 of 3 weken uit. En tussendoor ga je er zelf al in de praktijk mee aan de slag. Al met al een hele stevige basis, je kunt er je leven lang mee door.

Tarieven

Sessie van 60 minuten    €  67,-
Sessie van 90 minuten    €  87,-       
      

 Wat is het resultaat?

Gezien de ervaringen van andere cliënten kan je dit verwachten:
* Rust in jouw hoofd waardoor je veel minder piekert en beter slaapt
* Je kunt beter omgaan met de chaos in jouw leven
* Je begrijpt beter waarom je reageert, zoals je reageert in bepaalde situaties
* Daardoor heb je de touwtjes weer in handen en is het niet zo dat alles je maar 'overkomt'
* Je krijgt helder wat jouw energiegevers en energievreters zijn

* Jouw angsten belemmeren je niet meer                                                                                                                                                          * Je hebt veel minder moeite met 'loslaten'                                                                                                                              
* Jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen is gegroeid
* Lichamelijke klachten zonder medische oorzaak verdwijnen of worden (sterk)verminderd
* Je kunt beter communiceren met jouw omgeving en er is veel minder stress
* Je hebt weer plezier in je werk of studie, en je bereikt veel meer
* Je krijgt weer meer energie en je kan weer genieten van de waardevolle dingen in jouw leven