Beter slapen
uitgerust wakker worden
minder pijn
méér energie

Nieuw te verkrijgen, de Beter Slapen Gids!

In de Beter Slapen Gids krijg je tips om weer goed te slapen. Ik vertel je alles wat je moet weten om lekker te kunnen slapen en fit en uitgerust wakker te worden.

 

Ooit ging slapen vanzelf

Ook jij kan (weer leren) slapen. Slapen is niet moeilijk. Naast huilen en ademhalen, is het één van de eerste dingen die je in je leven hebt gedaan! Het ging helemaal vanzelf, je hoefde er niet eens over na te denken😉

 

Een slaapprobleem

Toch zijn er veel mensen die slapen als een probleem ervaren. Als je hen vraagt hoe slapen werkt, wat daar voor nodig is en wat je in de weg kan zitten, weten de meeste mensen dit niet. En dit herken jij wellicht ook, nu je op deze pagina bent beland. 

 

Ik snap je helemaal. Het is logisch dat als je niet weet wat je in de weg zit of hoe slapen werkt, je ook niet weet hoe je het slaapprobleem kunt oplossen…

 

Piekeren in bed

In deze gids kijken we ook heel gericht naar het alarmsysteem. Als je weet hoe dat werkt, kun je deze kennis heel gericht inzetten. Een overprikkeld of ontregeld alarmsysteem kan je behoorlijk in de weg zitten en wat denk je dat al je piekergedachten (in de nacht) met je doen?

Slaap je slecht omdat je pijn hebt of krijg je pijn omdat je slecht slaapt?

Natuurlijk kijken we ook naar de invloed van stress en jouw ademhaling op het slapen en op je energieniveau. En pijnklachten: pijn kan je behoorlijk in de weg zitten om goed te kunnen slapen. Maar slaap je slecht omdat je pijn hebt of krijg je pijn omdat je slecht slaapt? Dit zijn allemaal dingen die je gaat ontdekken tijdens het lezen van de Beter Slapen Gids.

Het standaard slaapadvies ken je wel.

Ik weet vrijwel zeker dat je na het lezen van deze praktische gids beter gaat slapen. Je krijgt niet de standaard tips zoals: geen schermtijd het laatste uur voor je gaat slapen en een koele slaapkamer enz. Die staan er al genoeg op het internet. Je krijgt de juiste handvatten en kennis waarmee je zelf aan de slag kunt.

Ik ben Sandra, de expert op het gebied van een volhoofd, slapen, stress, vermoeidheid, angst en onverklaarbare pijn.

In mijn praktijk heb ik al meer dan 350 mensen mogen begeleiden bij het vinden van de oorzaak van hun probleem én het oplossen daarvan. 

 

Ik werk met een unieke samenstelling van werkvormen, methodes en technieken. Ik kijk per persoon wat het meest geschikt is voor het beste resultaat.  

 

Naast mijn ervaringsdeskundigheid van meer dan 40 jaar fysieke en mentale klachten, doe ik er natuurlijk alles aan om mijn kennis uit te breiden zodat ik mijn cliënten nog beter kan helpen.

Mijn ervaring en kennis is uitgebreid

Ik heb in november 2017 de opleiding voor MatriX professional afgerond, mei 2021 de Post HBO vakopleiding 'PTSS en Zingeving' , januari 2022 de IEMT training en oktober 2023 'het 6 domeinenmodel' van Physis Academy. Verder volg ik regelmatig studiedagen op het gebied van onder andere burn-out, depressie, ADHD, angst, trauma verwerking, HSP, chronische pijn en vermoeidheid. Ik ben wat dat betreft heel nieuwsgierig, ik lees alles wat los en vast zit binnen mijn vakgebied en geniet er enorm van om nieuwe kennis op te doen.

 

Mijn inspiratiebronnen

Daarnaast zijn er veel mensen die mij inspireren, een aantal personen springen eruit: Felice Doppenberg, Bessel van der Kolk, Gabor Maté, Herman de Mönnink en de Mindbody-theorie en Polyvagaaltheorie.

 

Veel van mijn kennis en ervaring van de 7 jaar die ik inmiddels werk als coach vind je terug in de "Beter Slapen Gids" .

Beter slapen begint bij het inzicht waarom je niet goed slaapt.

Dit inzicht krijg je door de Gids te lezen en actief met de informatie aan de slag te gaan. 


Loop jij al te lang futloos rond, nemen de onverklaarbare pijntjes de overhand en is je slaap niet zoals je het graag zou willen? 

 

Pak dan de beter slapen gids erbij! Je vindt er praktische tips, tools en uitleg. Het is de route naar beter slapen, meer ontspanning en energie, minder pijn en rust in je hoofd! 

 

Van 49 Euro voor 24,97