Ervaringen met Sandra van Ginkel Coaching

Om je een idee te geven over de ervaringen van anderen die al eerder door mij gecoacht zijn geef ik het woord aan mijn cliënten zelf. Deze personen hebben i.v.m privacy een andere naam. 

 

Dieke, 19 jaar liep vast op school waardoor ze mentale en fysieke klachten kreeg.
“Ik was vaak erg moe, snel geïrriteerd en voelde me constant ziekig als in duizelig, buikpijn, hoofdpijn en lastig ademen. Ik wist niet echt wat ik moest verwachten van de coaching. Het enige wat ik hoopte was dat het anders zou zijn dan bij ….. Door hoe ik daar behandeld werd had ik wel wat lichte twijfels ook omdat ….. mij niets hielp.

Ik vond de sessies wel prettig en rustig. Kon alles wel vertellen en voelde me gehoord. We namen het stapsgewijs waardoor ik de draad niet kwijtraakte.

Ik ben nu veel rustiger en kan doen wat ik wil doen. Voel me ook prettig en niet meer ziekig zoals eerder omschreven. Als ik me toch rot voel, weet ik wat ik kan doen om het op te lossen.

School kan ik weer normaal volgen en zelfs mijn herkansing erbij gaat goed. Heb het naar mijn zin in de nieuwe projectgroep en kan op werk ook functioneren. Ik ben veel rustiger en kan nu doen wat ik wil: tijd voor mezelf nemen of leuke activiteiten doen, zonder te stressen. “

 

Iris 31 jaar, had heel veel ballen in de lucht te houden;
"Ik heb contact opgenomen met Sandra omdat ik rondliep met veel stress en opgebrand was, voornamelijk door onze thuis situatie. Sandra heeft mij geholpen de lading van bepaalde momenten/herinneringen weg te nemen, waardoor mijn stressgevoel afnam.

Ze hielp mij/ons om met andere ogen te kijken naar hoe we het anders zouden kunnen doen. En hoe we de draaglast naar draagkracht konden verdelen. Ze hield me een spiegel voor, aan de hand van mijn kernwaarden. Dit hielp mij begrijpen waarom bepaalde zaken voor mij zo belangrijk zijn, die een ander heel anders ervaart. Dat heeft mij ook geholpen om situaties niet "onder controle te houden", maar ruimte te geven aan dat een ander het anders doet, en dat dat ook goed gaat.

Ik kijk terug op hele waardevolle gesprekken! Voor mij was het ook veel waard dat Sandra mij begreep als Christen. Ik kon ontdekken wat ik nodig heb, zonder het gevoel te hebben egoïstisch te zijn. Heel erg bedankt voor alles!"

 

Jolanda 57 jaar, heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt waardoor de problemen haar boven het hoofd groeiden;
"Toen ik een half jaar geleden bij Sandra kwam had ik een vol chaotisch hoofd met alles wat ons de afgelopen jaren overkomen was.  Sandra gaf een aantal verschillende handvatten aan en wat mij enorm geholpen heeft, is orde in mijn hoofd; ik ben rustiger geworden, voel me sterker en comfortabeler.

Nu ik mijn kernwaarden ken, snap ik ook meer van mezelf, mijn reacties én de verwachtingen van andere mensen. Samen met de cirkel van invloed en betrokkenheid was dit voor mij een eyeopener en nu kan ik beter met deze dingen omgaan.

Ik was heel goed in piekeren en met het PiekerPowerPlan kan ik daar ook beter mee omgaan. Ik heb zoveel geleerd, ook om anders naar de wereld en mezelf te kijken.

Er waren ook dingen wat ik moeilijk vond, ik kon dit goed aangeven bij Sandra. Ze vindt niks ‘raar’ en daarom durfde ik dat ook. En het hielp! 

Zelf vond ik het christelijke element - de achtergrond van Sandra - belangrijk, haar expertise en dat ze ook steeds weer nieuwe dingen leert, heel fijn. 
Het gaat heel goed met mij en nu kan ik er ook veel beter zijn voor mijn omgeving."

Irma 44 jaar, had moeite om alle ballen in de lucht te houden:
 “Ik heb een aantal behandelingen bij Sandra gehad, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Ze werkt met mooie technieken, die goed te volgen zijn. Ze is heel goed in haar vak.”

 

Marith 14 jaar, ontdekte tijdens het coaching traject, dat een groot deel van haar problemen wordt veroorzaakt door ADHD. Zij heeft onlangs haar diagnose gekregen.
Het is nu al een tijdje geleden dat ik bij Sandra ben geweest, ik had/heb erg veel last van een vol hoofd en wist niet hoe ik er mee om moest gaan. We hebben verschillende dingen gedaan, maar toch lukte het me eerst niet om het onder controle te krijgen. Toen hebben we nagedacht en gesproken met mijn ouders en gekeken naar het verslag van de vorige therapie en kwamen we er achter dat het ADHD is. Ik vind het nog steeds erg lastig om mijn gedachtes onder controle te houden, maar sinds ik bij Sandra ben geweest lukt dat mij steeds beter.

 

Mariska 37 jaar, ontdekte dat de oorzaak van haar klachten geen burn-out maar een bore-out is.
“Toen ik bij Sandra kwam was m’n leven beetje donker. Ik wilde van alles maar het lukte me maar niet. Ik was gefrustreerd, had last van lichamelijke klachten en angsten. Jaren van verveling en onder m’n niveau werken hadden mij min of meer ziek gemaakt.

Door diverse gesprekken en methodes heb ik samen met Sandra m’n problemen ontrafeld en stap voor stap aangepakt. Ik voel me nu, na alle gesprekken die we hebben gehad, verlicht en sterk. Er zijn een aantal dingen verwerkt die nog in weg stonden om me verder te ontwikkelen.

Het gaat goed met me en heb ik veel vertrouwen in de toekomst! Ik heb veel ontvangen, waar ik erg dankbaar voor ben. Sandra, bedankt dat je me zag zoals ik ben en dat je me de dingen hebt geboden die me goed hebben gedaan!”


Debora, 23 jaar werd panisch als ze een spin zag met gevolg dat ze niet alleen thuis durfde te blijven. 
"Het is nu alweer een tijdje geleden dat ik bij je de sessies heb gevolgd. Je hebt me toen een manier gegeven waarmee ik met mijn spinnenangst om kan gaan. De angst is nog niet voor 100% weg, maar ik kan er nu mee omgaan. Dat is zo ongelofelijk fijn.

Ik heb al een aantal spinnetjes durven weghalen. Daar ben ik best trots op. Ik vind het lastig om te zeggen hoe ik reageer op grote spinnen, maar ik ga het gewoon proberen en met jouw manier hoop ik ook dat aan te kunnen. Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor je hulp! Echt heel erg bedankt."

 

Piet, een dertiger die nog last heeft van de gevolgen van een Burn-out.
"Mijn naam is 'Piet'.
Ik ben bij Sandra gekomen met een volhoofd, waardoor ik slecht sliep. Bij Sandra heb ik geleerd om het hoofd leeg te maken. Ook heb ik gesproken met Sandra over de gedachtenladder en dat heeft mijn ook veel opgeleverd. Ik beveel Sandra zeker aan bij mensen die een vol hoofd hebben, of waar de gedachten in een negatieve spiraal zijn terechtgekomen. Blijf hier niet langer meelopen maar maak een afspraak bij Sandra van Ginkel Coaching. Dit levert je veel positieve energie op."

Jos, 35 jaar, had veel last van 'informatiestress'
"Nadat ik al wat langere tijd geïnteresseerd de LinkedIn berichten van Sandra van Ginkel Coaching had gelezen heb ik in de zomer van 2020 besloten om mezelf op te geven voor een coaching traject. De belangrijkste reden was dat ik merkte dat ik alle informatie die binnenkwam steeds moeilijker kon verwerken, mijn nachtrust werd minder en ik werd steeds sneller prikkelbaar.
Al na de eerste sessie waarbij vooral ingezet werd op het opruimen van mijn hoofd merkte ik verschil, ik werd rustiger en kon de informatie beter verwerken.
Daarna hebben we nog een aantal sessies gedaan om mijn kernwaarden duidelijk te krijgen, dit heeft mij geholpen om gedrag van mezelf en van anderen te relativeren.
Al met al een zeer leerzame ervaring, waardoor ik nu beter in staat ben om me te focussen, sinds de training heb ik geen slapeloze nacht meer gehad.

Ik ben erg blij dat ik er “op tijd” bij was, hierdoor is met een paar sessies het “probleem” verholpen, en weet ik hoe ik hier de komende tijd verder aan kan werken."

 

“Ik ben een man van 68 jaar oud, en kwam in november 2021, terecht in een crisis. Ik kwam er even later achter, via Sandra, dat mijn rugzak geklapt was. Ik was de laatste maanden thuis en op mijn werk, niet meer handelbaar. Kort lontje, altijd chagrijnig, geen zin meer in het leven, ruzie met mijn vrouw.

Tot dat zij wegging, en mij alleen achter liet…..

Toen gingen mijn ogen pas open, en via een goede nicht, kwam ik, omdat ik snel hulp nodig had, terecht bij Sandra. Alle GGZ psychische hulp, hadden allen een wachtlijst van een paar maanden. 

Bij Sandra kon ik meteen "beginnen ", en door, ik meen 8 a 9 sessies ben ik er weer door.  Door de gesprekken met haar, heb ik zoveel steun gekregen, ik heb gehuild , omdat ik nu begreep, dat ik mijn hele leven alles verkeerd heb verwerkt. Alles negatief opslaan, dat deed ik, werkt niet, daar wordt je depressief van.

Ik weet nu, dat ik met hulp van Sandra, een heel andere persoon ben geworden. Ik ben nu veel rustiger, niet meer gestrest, en kan weer lachen. Dit gebeuren kun je niet in een paar maanden veranderen, dit kost meer tijd, maar met goede handvatten kun je je leven, zeker te weten, weer op de rit krijgen. En dan te bedenken, dat het alles door de tijd heen, nog mooier wordt.

Groeten, van een vrolijk, lachend persoon..

Anne, 25 jaar, heeft een hectisch jaar achter de rug.
"Het afgelopen jaar is er veel gebeurd.., intensieve mantelzorg, overlijden van een dierbare, eerste huis gekocht en een naderende bruiloft. Allemaal ingrediënten voor een vol hoofd, zoals Sandra dit zo mooi beschreef tijdens de eerste sessie.
Misschien herken je het wel? Rouwverwerking, piekeren, huilbuien, veel (nieuwe) dingen aan je hoofd.....
Ik kan je Sandra als coach dan zeker aanraden!
Want nu, 3 sessies later, is mijn hoofd opgeruimd en kan ik weer genieten!
Dit alles door handige tips die Sandra me gaf, heel erg bedankt!"

 

Ria, 57 jaar over het ordenen van de informatie in haar hoofd.
"Mijn hoofd was vol......hoe moet dat? Wel gehoord van Sandra en haar werk. Wil ik dat? Ik kan toch altijd zelf alles oplossen? En ik lijk een sterke vrouw... Nee, wees eerlijk je kunt het niet! Het bleef maar draaien in mijn hoofd totdat ik de stap heb gezet. Wat ben ik daar blij mee geweest. Nu kan ik zeggen: "ik ben geen leeghoofd maar alles is veel beter geordend en nu kan ik wat juist zo moeilijk is neutraliseren. Ik ben haar erg dankbaar, zeker voor haar luisterend oor en de manier waarop ze werkt. Ik ben christen en daarom hoop ik en bid dat het zo goed mag blijven gaan en dat dit werk gezegend mag worden. Nogmaals, fijn dat ik jou zo mocht leren kennen!"

Je kan de video binnen enkele minuten na het opvragen bekijken op het moment dat het jou uitkomt. 
De video geeft je nieuwe inzichten waardoor jij jezelf beter begrijpt.

Dit moet eigenlijk iedereen weten; je kunt na het bekijken gelijk een begin maken om weer rust in je hoofd en leven te krijgen.

Wat te doen bij een vol hoofd, piekeren en stress? Met deze 5 handige tips creëer je weer rust en ruimte in je hoofd en kan je meer ontspannen leven. Je kunt de praktische tips gelijk toepassen. Download hier mijn gratis E-Book en ga meteen aan de slag! 

Ester, 54 jaar heeft haar hoofd opgeruimd en is met haar kernwaarden aan de slag gegaan.
"Mijn hoofd opruimen, daar ging ik voor. Gewoon je dagelijkse beslommeringen waardoor je onrust in je hoofd krijgt, alle ballen in de lucht willen houden.

Dat volle hoofd is niet zo vreemd als: zelfstandig ondernemer, vrouw van, moeder van, oma van, dochter van, vrijwilliger bij…. 
Wat lekker zou dat zijn dacht ik. Geen onrustige nachten, piekeren hoe het met de planning moet.

Dus ik ging ervoor. En na de eerste sessie voelde het al goed, wat onwennig maar ook heel natuurlijk. Meer alsof ik iets teruggevonden had wat ik ergens was kwijtgeraakt.
Ik kreeg inderdaad meer rust. Het kostte me wel wat tijd en zelfdiscipline om de handreikingen die Sandra gaf toe te passen. Maar als je het je eigen hebt gemaakt kan je het steeds weer oppakken en gaat het steeds gemakkelijker.

Toen vroeg Sandra of ik dieper wilde gaan. Er bleken onverwerkte gebeurtenissen te zijn die veel invloed hadden op mijn volle hoofd. Ik was me daar niet op die manier bewust van.

En dat was de echte eye-opener. Iedereen heeft zijn rugzakje. Mijn zakje zat best vol ballast maar ik zei altijd, als er veel inzit schuurt het lekker langs elkaar en wordt het vanzelf kleiner. Dus ik hield mijn rugzak gewoon om.

Op het moment dat ik door de coaching van Sandra inzicht kreeg in mijn kernwaarden en hoe het leven mij gevormd heeft, ja toen kwam ik echt weer dicht bij mijzelf. Zoveel herkenning en bewustwording van hoe en wat mijn reactie is in bepaalde situaties.

Is dan alles nu opgelost? Nee. Maar ik kan omgaan met de onrust, het steeds meer buiten mijn hoofd plaatsen. Ik kan het leven nu op een andere manier leven.

En als ik in de spiegel kijk, glimlach ik met een gezonde dosis relativerende humor.
Sandra bedankt!"

 

David 36 jaar over zijn ervaring met coaching via Skype;
"Het is al bijna twintig jaar geleden gebeurd. Maar het bleef mij maar achtervolgen. Ik had van de Matrix methode gehoord maar woonde niet in Nederland en dacht er daardoor geen gebruik van te kunnen maken. Gelukkig kon ik ook via skype door Sandra van Ginkel Coaching geholpen worden.
Ik hoefde gelukkig niet mijn verhaal te vertellen en merkte gelijk resultaat. Het deed mij niks meer. Hoe dat kon begreep ik niet, maar ik voelde mij daarna niet meer geremd in gesprekken. Ik voelde mij vrij om mijzelf te zijn.
Sandra heeft op een fijngevoelige manier de tijd genomen om mij te helpen verschillende situaties te deleten. In korte tijd heb ik een enorme ontwikkeling meegemaakt. Daarvoor ben ik haar enorm dankbaar."

 

Saskia moeder van Luuk 9 jaar, Luuk had nare plaatjes van MOMO in zijn hoofd en was daardoor bang zichzelf iets aan te doen.
De terugweg moest Luuk behoorlijk bijkomen. Ik kon nog niet echt opmaken of het had geholpen. Verder benoemde hij Momo vaker na een dagje rust. Nu het weekend bijna voorbij is kan ik zeggen dat het goed met hem gaat.  Hij benoemd Momo weleens uit zichzelf maar zegt dat hij het makkelijk uit zijn hoofd kan zetten en hij is er totaal niet meer verdrietig om. Over zichzelf iets aandoen heeft hij het niet meer gehad, alleen dan dat hij een filmpje had gezien op YouTube waarin een kindje vertelde over het zichzelf iets aandoen. Dat hij daar erg van was geschrokken. 

Dus al met al, ik heb weer een vrolijk kindje, die er zo nu en dan nog eventjes over praat, maar daar zelfs over kan lachen.  Bedankt dus voor je hulp, Luuk is weer relaxt.

 

Rens 22 jaar, had last van o.a. faalangst
Het gaat goed met mij!
Ik probeer nog elke dag mijn hoofd leeg te maken. Ik merk dat ik hier rustiger van word, en helderder kan nadenken. 
Met mijn faalangst gaat het ook beter, ik mag waarschijnlijk ook aankomend jaar in het ziekenhuis stage lopen.
Ik maak mij minder druk om bepaalde dingen zoals school en werk.


Jos 33 jaar,
 over zijn ervaring met het "hoofd opruimen".
"In mijn werk als ZZP-er heb ik te maken met veel uiteenlopende componenten als ook met veel verschillende opdrachtgevers. In zo’n dynamisch en soms hectisch werkveld, is het lastig om het overzicht te houden en om gefocust ergens aan te kunnen werken. Ik ben daarom heel blij dat ik iets meer dan een jaar geleden via Sandra in aanraking ben gekomen met de MatriXmethode.

Tijdens een sessie ‘hoofd opruimen’ leerde Sandra mij, om alle informatie die in mijn hoofd zit systematisch te ordenen en op te ruimen. Het resultaat was rust, structuur en ruimte.

Nu, één jaar later, ruim ik nog steeds na een drukke dag ’s avonds voor het slapen mijn hoofd op, kan ik alles loslaten en hoef ik niet te piekeren! "

 

Moeder van een 9 jarige met rekenproblemen:
"De tafels hebben resultaat bij   X   !!
Door dat hij ze heel bewust heeft opgeslagen heeft hij vorige week de tafel van 8 foutloos gehaald
en van de week de tafel van 9!
En de tafels van 1 t/m 4 door elkaar gaat ook heel goed. Leuk om te zien dat hij er zelf van geniet.

 

Anne 36 jaar, was het overzicht kwijt:
"Ik heb in aanloop naar mijn examen, het hoofd opruimen een aantal keer toegepast.
Dat was prettig om te doen omdat het rust en overzicht gaf.
Ook is het een handige tool om toe te passen als ik teveel aan mijn hoofd heb.
Blij dat ik het geleerd heb!"

 

Emma 31 jaar, had Burn-out klachten:
Ik heb veel geleerd tijdens de coaching.
Ik voelde mij direct op mijn gemak en kon echt mezelf zijn.
Ook is het fijn dat ik niet alles op tafel hoefde te gooien en toch geholpen kon worden.
Voor mij was het eerst wat lastig om alles visueel te krijgen, maar met wat oefening gaat dat steeds beter.
Fijn dat je op deze manier mensen kan helpen!
Bedankt Sandra en veel succes verder!

 

Inge 49 jaar, had last van een "vol hoofd":
"Ik had veel last van een vol hoofd.
Zo'n hoofd van: o ja, nu dit nog, en dan dat nog, en daarna ook nog, en dat moet ik ook nog doen.
Om moe(deloos) van te worden....
Maar er was hoop; Ik heb Sandra gebeld en kon best snel een afspraak maken.

Ik moest eerst mijn volle drukke hoofd tekenen. Lijkt lastig maar als je eraan begint gaat het eigenlijk vanzelf.
En daarna moest ik alle informatie in grote lijnen verdelen, in gedachten uit mijn hoofd halen
en op een plek zetten waar het goed voor mij voelde.
Mijn hoofd voelde LEEG en dat was even wennen want zo kende ik mijn hoofd niet.

Het is echt aan te raden: een "leeg" hoofd, maar wel gevuld met wat er echt toe doet.
En nu kan ik iedere dag alle nieuwe informatie even op de plek zetten waar ik het wil hebben
een paar minuutjes werk".

 

 

Sem 14 jaar, had last van faalangst: 
"Het ging met de toetsen erg goed en de vakken waar ik het meeste stress voor had (Engels, Frans en Duits)
gingen allemaal goed.
En ik heb geen black out meer gehad.
En ik heb al een paar cijfers binnen en voor Engels heb ik  een 9 die dus 2 keer meetelt...
En mijn hoofd voelt echt leger en ik heb ook echt een stuk minder stress.
Dus ik ben u daar erg dankbaar voor"

 

 

Irene 51 jaar:
“De afgelopen jaren had ik regelmatig last van mijn nek/schouder.
Na diverse bezoeken aan de fysio ben ik van deze klachten afgekomen.
De laatste tijd stak de pijn toch steeds weer de kop op.
Bij afleiding voelde ik niets en zodra die afleiding weg was kwam de pijn weer terug.
Ik kreeg gaandeweg het idee dat de pijn weleens psychosomatisch kon zijn.
Dus….op naar Sandra.
Sandra coachte mij door de pijnbeleving heen.
Daar moest ik even aan wennen maar kreeg daar gelukkig de tijd voor.
Langzamerhand werd elk gevoel van pijn weggedaan en vervangen door iets
wat wel prettig aanvoelt.
Het is te simpel voor woorden maar werkt echt!
Sandra, bedankt!
Yes you can!"Linda 47 jaar, had last van een "vol hoofd":
"Bijna een jaar later, maar dan toch nog mijn verhaal voor jouw website.
Met een “vol hoofd” was ik onderweg naar de Sandra van Ginkel Coaching.
Ik was heel benieuwd of zij mij zou kunnen helpen.
Ik kon het eigenlijk niet voorstellen.
Er werd mij daar uitgelegd wat de MatriXmethode inhield. En zo gingen wij aan het werk.

Je kunt, met hulp van Sandra, het eigenlijk verder helemaal zelf doen.
Ik had er, eerlijk gezegd, van te voren geen hoge verwachting van.
Inmiddels was de tijd van de therapie om en ging ik naar huis. 
Maar wat was er gebeurd: heel bijzonder, mijn hoofd was leeg!! Echt waar!!
Ik dacht gewoon helemaal niéts. Heel vreemd, maar vooral heerlijk! Ik kende dit gevoel helemaal niet.
Ik liep altijd alleen maar te malen, te prakkiseren enz. Daar word je zó ontzettend moe van.
Hier werd je heel rustig en ontspannen van.

En weet je wat zo mooi is: je kunt het in je dagelijks leven dus gewoon zelf toepassen. Geweldig!
Wat mooi dat deze therapie is uitgevonden.

Sandra, ik hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen. En dat steeds meer mensen de weg naar jou mogen vinden.”

 

Karin 48 jaar, had last van een "vol hoofd":
"Voor een paar weken geleden kwam ik voor het eerst bij Sandra terecht voor matrix coaching.
Naar toch wel enige aarzeling ben ik begonnen met een heel vol hoofd.
Kon me slecht concentreren, sliep slecht en was altijd moe.
Had nauwelijks energie om mijn dagelijkse dingen te doen.
Had echt mijn bedenkingen bij de coaching maar het heeft voor mij echt gewerkt!
Voel me echt anders, mijn hoofd is opgeruimd, slaap weer goed en ook belangrijk,
heb weer genoeg energie en kan weer lachen.
Blijf zeker de oefening doen die ik meegekregen heb, dat is belangrijk!
Bedankt Sandra voor je hulp".

 

 

Een moeder van een 8 jarige met "gedragsproblemen":
"Wilde je even laten weten dat het naar school gaan met onze zoon van 8 jaar echt heel erg goed gaat!
Het is echt een ander kind, veel opgeruimder en goed in zijn doen!
Dank voor je hulp!!!"


Een moeder over de ervaring van coaching van haar 14 jarige dochter:

"Na al een tijdje theoretisch bekend te zijn met de MatriXmethode heb ik i.v.m. de klachten van onze dochter ,
een heel vol chaotisch hoofd, de stap genomen om contact op te nemen met Sandra.
Daar ik nog twijfels had en een aantal vragen voordat ik het in praktijk wilde brengen
heeft ze mij via mail en telefoon gerust gesteld.
Sandra nam echt de tijd om naar me te luisteren wat ik als heel prettig heb ervaren.
Het was ook fijn dat we de volgende dag direct werden geholpen.
We werden gastvrij ontvangen en Sandra heeft haar werkmethode uitgelegd en is toen meteen begonnen.
De methode is eigenlijk dat wat bij veel mensen vanzelf gaat, de informatie verwerking,
het bij mensen waar dat niet zo is ,wordt aangeleerd.
Onze dochter begon met een heel chaotisch hoofd en na een minuut of 30 ordenen was er rust en was er orde!!!!
Kon het haast niet geloven omdat het zo simpel is.
Heb nooit begrepen hoe het opslaan van informatie werkt maar nu snap ik het.
Als het niet vanzelf gaat dan kan je daar op een heel eenvoudige manier dat aanleren.
Wat een zegen !!
Onze dochter van 14 jaar had ook nog moeite met rekenen en het bleek dat de tafels verkeerd waren opgeslagen in haar geheugen.
Vooral de tafel van 8 was een probleem.
Ze heeft op de basisschool de getallenlijn aangeleerd wat voor heel veel kinderen problemen geeft
omdat je dan de getallen moeilijker terug vind in je geheugen.
Het is dan goed om de 10 rijen van 10 aan te leren waardoor je de getallen veel sneller kan vinden.
We zijn heel blij en dankbaar dat onze dochter nu heeft geleerd hoe ze de informatie die binnen komt
zelf kan verwerken en dat ik als moeder haar hierbij, indien nodig, kan helpen.
In ons gezin wil ik het ook bij de andere toepassen en ik ben me ook bewust dat er bij mijzelf ook het een en ander
misschien verkeerd is opgeslagen in mijn geheugen dus er is voorlopig werk aan de winkel!"

 

Alice 44 jaar, had last van een "vol hoofd":
"Ik heb veel gehad aan de coaching. Het opruimen lukt nog niet altijd even goed maar ik ben op weg.
Bedankt, Sandra."

 

 

 

Student 20 jaar, had last van verschillende angsten:

"Ik zat niet lekker in mijn vel en zag tegen ontzettend veel dingen op
Ik haalde allerlei potentiële, en voor mijn gevoel reële, problemen in mijn hoofd
en had gewoonweg een angstig gevoel.
De matrix sessies hielpen mij dat angstige gevoel voor mijzelf onder woorden te brengen
en ook de problemen die ik in mijn hoofd haalde tot een minder, of geen probleem te maken.
Sandra leidde mij op een fijne manier door dat proces heen.
Het was zeker niet vervelend om te doen en het heeft goed geholpen."

 

Moeder van 2 gecoachte kinderen:
"Onze dochter van 11 jaar heeft meegedaan met de MatriXmethode.
Ze had op school erg veel moeite om mee te komen.
Dit is erg goed gegaan, ze is hierdoor veel beter gaan rekenen
waardoor ze op school nu beter mee kan komen. 

En onze zoon van 9 jaar kreeg op school de tafels niet onder controle.
Hij is hiervoor begonnen aan de MatriXmethode, dit heeft hem erg geholpen."

 

Moeder/vrouw (38), leidinggevende zorg:
 "Enige tijd geleden ben ik bij Sandra geweest voor een gesprek om mijn hoofd leeg te maken.
Hierbij gebruikte zij de MatriXmethode. Op een rustige manier stelde zij mij vragen over de dingen die mij bezig houden. 
Ook punten die ik graag zou willen loslaten, maar toch weer steeds terug komen in mijn hoofd.
Zo is mijn privésituatie veranderd in de achterliggende periode en heb ik het minder goed naar mijn zin op het werk.
Ik wil er graag voor onze kinderen zijn, maar wil ook met plezier naar mijn werk gaan. 
Wanneer neem je de juiste keuzes, en wat kan ik wel beïnvloeden en wat niet?
Door het met plaatjes visueel te maken en deze bewust in of buiten je hoofd te zetten kreeg ik ruimte in mijn hoofd.
Ik merkte echt verschil. Het gesprek en de methode hebben hier zeker aan meegewerkt.
Ik pas het nu ook regelmatig toe bij andere punten die ik in mijn hoofd heb.
Wat ik vooral fijn vond is het punt dat je kan kiezen, tijdens het gesprek, wat je wel en niet met Sandra wil delen.
Je mag het met haar delen, die ruimte voelde ik ook. Maar ook de ruimte om dingen voor mij zelf te houden. En dat is prettig."