Ik help volwassenen en kinderen met een vol en druk hoofd
zodat zij weer kunnen ontspannen

Als je last van een vol hoofd hebt, is het belangrijk dat je daar iets aan doet. Veel van de problemen die ik hier noem zijn vaak een gevolg van je volle hoofd én doordat je onbewuste strategie van informatieverwerking niet goed voor je werkt.

Mentale problemen als:

- Piekeren                                   - Burn-out klachten
- (Faal)angst                               - Depressie
- Chaos in je hoofd                   - Traumaverwerking
- Slaapproblemen                     - PTSS
- Heimwee                                   - Anorexia
- Claustrofobie                          - Smetvrees
- Onzekerheid                            - Verslaving
- Concentratieproblemen

En verder als je te maken hebt met een pestverleden of je hebt verliezen geleden in je werk-relatie-gezondheid, problemen na een verhuizing, pijnklachten zonder medisch verklaarbare oorzaak, (emotionele) mishandeling, seksueel misbruik of je hebt als kind te maken met de negatieve gevolgen van een (vecht)scheiding.

Angsten, emotionele problemen en trauma's

Als er mensen met angst(en), trauma's of emotionele problemen in mijn praktijk komen, leg ik eerst uit hoe het werkt in hun hoofd en lichaam. Als ze dat inzicht hebben gekregen, begrijpen zij ook precies wat er met hen gebeurd. Ze zien dan ook dat de manier waarop ze reageren eigenlijk helemaal niet zo raar is, en dat het iedereen kan overkomen.  En dat geeft vaak gelijk al verlichting! 

Anorexia, smetvrees, verslaving.....

Ik ben niet gespecialiseerd in een 'behandeling' of traject voor Anorexia, smetvrees en verslavingen. Als je hiermee te maken hebt, kan ik toch heel veel voor je betekenen. De klachten en problemen waar je mee te maken hebt, zie ik als een gevolg van een pijn die je niet hebt verwerkt. Daardoor ontstaan er blokkades in je lichaam, met de klachten waar je mee te maken hebt als gevolg. Ik kan je helpen om te onderzoeken wat nu echt de oorzaak van het probleem is. Je zult merken dat als je dat aangepakt hebt, de (onbewuste) behoefte om de pijn te 'verdoven' minder wordt. 

Je kan de video binnen enkele minuten na het opvragen bekijken.  
Het webinar geeft je veel inzichten zodat je gelijk een begin kunt maken
om weer rust in je hoofd en leven te krijgen.