Ik help volwassenen en kinderen met een vol en druk hoofd
zodat zij weer kunnen ontspannen en rust ervaren

Als je last hebt van een vol hoofd of stress is het belangrijk dat je daar iets aan doet want het gaat niet vanzelf over. Veel van de problemen die ik hieronder noem zijn een gevolg van een vol hoofd. Doordat je alle informatie die (onbewust) bij jou binnenkomt, op zo'n manier verwerkt dat het je belemmerd, ontstaat er 'chaos' in je hoofd. Je blijft er maar mee bezig, je kunt het niet loslaten.

Gelukkig is hier iets aan te doen; je kunt leren om de informatie op een andere manier te verwerken en op te slaan. Het is dus niet nodig om met deze problemen te blijven lopen omdat je denkt dat er niets aan te doen is!

Mentale problemen als:

- Piekeren                                   - Burn-out klachten
- (Faal)angst                               - Depressie
- Chaos in je hoofd                   - Traumaverwerking
- Slaapproblemen                     - PTSS
- Heimwee                                   - Anorexia
- Claustrofobie                          - Smetvrees
- Onzekerheid                            - Verslaving
- Concentratieproblemen

En verder als je te maken hebt met een pestverleden of je hebt verliezen geleden in je werk-relatie-gezondheid, problemen na een verhuizing, onverklaarbare pijnklachten die steeds weer terugkomen, (emotionele) mishandeling, seksueel misbruik of je hebt als kind te maken met de negatieve gevolgen van een (vecht)scheiding.

Angsten, emotionele problemen en trauma's

Als er mensen met angst(en), trauma's of emotionele problemen in mijn praktijk komen, leg ik eerst uit hoe het werkt in hun hoofd en lichaam. Als ze dat inzicht hebben gekregen, begrijpen zij ook precies wat er met hen gebeurd. Ze zien dan ook dat de manier waarop ze reageren eigenlijk helemaal niet zo raar is, en dat het iedereen kan overkomen.  En dat geeft vaak gelijk al verlichting! 

Anorexia, smetvrees, verslaving.....

Ik ben niet gespecialiseerd in een 'behandeling' of traject voor Anorexia, smetvrees en verslavingen. Als je hiermee te maken hebt, kan ik toch heel veel voor jou betekenen. De klachten en problemen waar je mee te maken hebt, zie ik als een gevolg van een pijn die je niet hebt verwerkt. Daardoor ontstaan er blokkades in je lichaam, met de klachten waar je nu mee te maken hebt als gevolg. Ik kan je helpen om te onderzoeken wat nu echt de oorzaak van het probleem is. Je zult merken dat als je dat aangepakt hebt, de (onbewuste) behoefte om de pijn te 'verdoven' minder wordt. 


Wat te doen bij een vol hoofd, piekeren en stress?
Met deze 5 handige tips creëer je weer rust en ruimte in je hoofd en kan je meer ontspannen leven.
Je kunt de praktische tips gelijk toepassen. 
Download hier mijn gratis E-Book en ga meteen aan de slag!