AANBOD Sandra van ginkel coaching

Eén op één
coaching volwassenen

  Online training 'Rust in je hoofd en lichaam' bestaande uit 3 modules

Coaching voor kinderen

Soms is het niet duidelijk waar je probleem vandaan komt maar je merkt wel dat het niet echt lekker met je gaat. Je kunt er zelf maar moeilijk de vinger op leggen. Of misschien heb je last van een burn-out, depressie, angststoornis, trauma of PTSS? 

Ik kan je helpen om de oorzaak 
van jouw probleem te ontrafelen, zodat jouw probleem bij de kern kan worden aangepakt. 

We zorgen ervoor dat je op korte termijn al direct verschil ervaart, maar ook weet hoe je problemen in de toekomst kunt voorkomen of oplossen.

Daarbij is het goed je vast te melden dat ik graag efficiënt werk. Wat afspraken betreft plan ik zoveel als nodig, en zo weinig als mogelijk is. Gemiddeld zijn dat 6 sessies. De sessies duren 60 of 90 minuten.

Een coaching sessie vindt plaats bij mij in de praktijk of via videobellen. Net wat je voorkeur heeft. 

Je kunt hier meer over één op één coaching lezen.

 

Een kort lontje, een vol hoofd, spanning in je lijf of onverklaarbare pijnklachten?

Je kunt nu ook zelf aan de slag met de online training “Rust in je hoofd en lichaam”. De kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan heb ik gebundeld in korte effectieve video’s en werkbladen waardoor jij nu zelf vanuit huis aan de slag kan, waardoor je in een korte tijd al rust kan ervaren.

Na module 1 voelt 97 % van mijn cliënten meteen resultaat. De training is gemaakt voor volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 9 jaar. Per leeftijdsgroep kan je de werkbladen downloaden. Zo kan je met het hele gezin aan de slag.

97% van mijn cliënten ervaart na module 1 direct rust. 

Loop je ergens op vast? Ik ben laagdrempelig bereikbaar en bij de aanschaf van de training kan je gebruik maken van een 30 minuten online gesprek met mij. Of je vraag per email of whatsapp beantwoord krijgen.

 

Je kunt hier meer over deze unieke en waardevolle online training lezen.

 

Ik kan je leren om alle informatie in jouw hoofd een eigen plekje te geven, net als de spullen in de kast.  Alle informatie van school, thuis, vriendjes, en wat er nog meer in je hoofd zit. Het krijgt een eigen handige plek zodat het weer heerlijk rustig wordt in je hoofd.

En als je last hebt van vervelende dingen die gebeurd zijn, van nare plaatjes in je hoofd of dingen waar jij bang voor bent, kan ik je ook helpen. We gaan samen aan de slag om dit helemaal op te lossen. 

Het is goed om te weten dat we niets doen wat jij niet fijn vindt. We overleggen alles samen en jij mag het aangeven als je iets liever niet wilt. Dan pakken we het gewoon anders aan. Ik vind het heel belangrijk dat we bezig zijn op een manier die bij jou past en dat jij je veilig voelt. 

Bij coaching van kinderen is het fijn als één van de ouders aanwezig is.
Een sessie duurt ongeveer 60 minuten.

 

Je kunt hier meer over coaching voor kinderen lezen.

Coaching sessie 60 minuten    67 euro
Coaching sessie 90 minuten    87 euro

Deze training heeft een waarde van € 577,-

KENNISMAKINGSPRIJS 287 euro

Coaching voor kinderen  67 euro