AANBOD Sandra van ginkel coaching

Eén op één coachingssessie 

  Basisrust in je hoofd

'Rust in je hoofd en grip op je lijf en leven'.
We zorgen altijd eerst voor een “basisrust” in je hoofd. Soms is het niet duidelijk waar je probleem vandaan komt maar je merkt wel dat het niet echt lekker met je gaat. Je kunt er zelf maar moeilijk de vinger op leggen. Of misschien heb je last van een burn-out, depressie, angststoornis, trauma of PTSS? 
Ik kan je helpen om de oorzaak van jouw probleem te ontrafelen. 

Om dit  goed aan te kunnen pakken, waarbij we zorgen dat je op korte termijn al effect ervaart maar ook weet hoe jij het in de toekomst kunt oplossen zijn er in gemiddeld 4 tot 6 sessies nodig.

Een coachingsessie vindt plaats bij mij in de praktijk of via videobellen. Net wat je voorkeur heeft.
Je bent van harte welkom!
 
Een sessie duurt ongeveer 60 minuten.

'Basisrust in je hoofd'.
Ik leer je hoe je al je gedachten en informatie in je hoofd kunt ordenen. Na betaling krijg je toegang tot het voorbereidend materiaal. Je kan je dan, in alle rust thuis, vast voorbereiden. 
Tijdens onze afspraak gaan we samen bij mij in de praktijk of via Skype, alle informatie op de plek zetten waar jij het hebben wilt.  We gaan de “UITKNOP” installeren.

Wil je vandaag nog beginnen? 

Boek dan nu een sessie en je hebt gelijk toegang tot het voorbereidende werk. Ik krijg hier bericht van en neem zo snel mogelijk contact met je op om even af te spreken wanneer we de “Uitknop” installeren. Boek je de sessie ’s avonds of in het weekend dan neem ik de eerstvolgende werkdag gelijk contact met je op.

Eén op één coaching sessie 65,- Euro

 'Basisrust in je hoofd'  65,- Euro