Module 1 van de online training 

Een UITknop voor je piekergedachten

Wil jij  op een laagdrempelige manier leren, hoe je weer rust en overzicht in je hoofd, lichaam en leven krijgt?

Zodat je weer grip hebt op wat zich allemaal in jouw leven afspeelt en je daardoor weer toekomt aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn?

Je kunt Module 1 van de online training  nu ook apart aanschaffen.
Met Module 1 ben je maar een paar uurtjes bezig. 97% van mijn clienten ervaart daarna gelijk rust in het hoofd.

Voor wie is een UITknop geschikt?

Als jij last hebt van een vol of druk hoofd. Jouw piekergedachten, alles wat je nog 'moet' doen, jouw zorgen of angsten, maar ook de leuke dingen die je nog wilt gaan doen en je goede ideeën. Het tolt allemaal maar door je hoofd en het is één grote chaos. Je wordt soms helemaal gek van jezelf...

Je kunt je hoofd eigenlijk wel met een kast vergelijken. Als je heel veel spullen in een kast stopt en het niet op de juiste plek legt, wordt het één grote rommel. Alles ligt door elkaar en je kunt niets terugvinden. Chaos! Tijd om de kast op te ruimen en alle spullen een eigen plek te geven. 


Alles waar je nu constant in je hoofd mee bezig bent én blijft, wat je maar niet kunt loslaten, dat is allemaal informatie die niet op de juiste plek staat.

Krijg weer een 'leeg hoofd' en stop met piekeren

Je kunt leren om alle informatie in je hoofd te ordenen. Je geeft de informatie en gedachten als het ware een eigen plek. Daardoor creëer je zelf een uitknop voor je piekergedachten, zodat je de alsmaar doorgaande gedachtestroom op ‘uit’ kunt zetten.  97% van mijn cliënten ervaart hierdoor direct rust. Vanuit die basisrust kun  je veel beter functioneren. 


Dit is geen ‘trucje’ of 'zweverig',  je krijgt gewoon hele praktische vaardigheden aangeleerd. Het is niet moeilijk, kinderen vanaf een jaar of 9 kunnen dit ook al online doen.  En onder begeleiding van een ouder kan een jonger kind het ook.  Lees hier meer over de UITknop.

Jolanda, 41 jaar: "Ik heb gewoon het gevoel dat ik met bestanden in mijn hoofd aan het slepen ben. Alles netjes in mapjes stoppen. Overzichtelijk en gelijk terug te vinden. Maar wat is dit nu raar; Ik ben niets kwijt, -daar was ik eigenlijk een beetje bang voor-  ik weet alles terug te vinden maar het draait niet meer door mijn hoofd heen. Wat een rust…..”

Deze unieke training met een waarde van € 197,-

is nu verkrijgbaar voor  € 47,-

Een online training, werkt dat wel voor mij?

Vanaf april 2020 werk ik met een online voorbereiding voor mijn cliënten. Dit wordt als zeer prettig ervaren en is de aanleiding geweest tot het opzetten van deze online training. 

 

De training bestaat uit korte video's waarin ik je instructies geef, zodat je dit helemaal zelf kunt doen. Door de rustige uitleg die ik geef, kan je op je eigen tempo door de training heen. 

Samen met een orthopedagoog heb ik duidelijke werkbladen gemaakt, zodat het geschikt is voor jong en oud. Je hoeft er je huis niet voor uit of een afspraak te plannen. En ik ben laagdrempelig bereikbaar voor je via de e-mail of WhatsApp.

De training blijft een jaar voor je beschikbaar. Na aanmelding en betaling van de training krijg je meteen een mail met jouw inloggegevens en dan kan je altijd terecht in mijn leeromgeving, zelfs midden in de nacht als je niet kunt slapen. 😉

Krijg rust in je hoofd vanuit je luie stoel

Je kunt nu gelijk beginnen...