GRATIS WEBINAR

RUST IN JE HOOFD EN LICHAAM

KOM WEER TOT RUST EN LAAT EEN VOL EN DRUK HOOFD, PIEKEREN, STRESS/BURNOUT KLACHTEN, ANGST, SOMBERE GEVOELENS OF VERMEIDHEID EN ONVERKLAARBARE PIJNKLACHTEN ACHTER JE.

 

Je kan de video vanaf enkele minuten na het opvragen bekijken op een moment dat het jou goed uitkomt.  
Het webinar geeft je inzicht zodat je gelijk een begin kunt maken  om weer rust in je hoofd en leven te krijgen.

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Sandra van Ginkel Coaching*

Herken jij je in het volgende:

 

 • Je hoofd voelt druk en vol, er kan niets meer bij
 • Je piekert veel
 • Je slaapt slecht
 • Je hebt het gevoel dat je ‘gek’ wordt van jezelf
 • Je weet niet meer waar je moet beginnen
 • Je hebt regelmatig een kort lontje
 • Je hebt last van onverwerkte emoties of angsten
 • Je kunt maar niet loslaten en ontspannen
 • Je hebt last van onverklaarbare pijnklachten
 • Je hebt als drukbezette moeder moeite om alle rollen in je leven goed te kunnen uitvoeren
 • Het leven voelt gewoon zwaar

Werk aan de oorzaak van het probleem

 

Tegenwoordig starten we vaak onze zoektocht op het internet als we niet lekker in ons vel zitten, zo ben je wellicht ook bij mij terecht gekomen. Tips en zelfhulpboekjes zijn overal te vinden en geven je slechts een deel van de oplossing. 

Je ziet vaak, dat men zich richt op de situatie, of de klachten zelf. En dan helpt een bepaalde therapie of methode tijdelijk best goed maar na verloop van tijd komen de klachten weer terug. En dat is zó jammer en ook niet nodig.

Waarom?

Dit komt doordat men zich alleen op de gevolgen -dus de klachten- richt en niet bij de oorzaak van het probleem komt.

Als jij rust in je hoofd en lichaam wilt ervaren is het essentieel dat je inzicht krijgt in hoe het werkt in jouw hoofd. Dan ga je ook begrijpen wat er gebeurd en waarom je soms zo heftig op bepaalde situaties reageert.

 

In dit webinar leg ik in Jip en Janneke taal uit hoe dit werkt. Je gaat dan ook begrijpen wat en waarom ‘iets’ gebeurd of waarom je angsten of sombere gevoelens hebt. En ik vertel je natuurlijk ook alles over de UITKNOP voor je piekergedachten waarmee 97% van mijn cliënten direct rust en overzicht in hoofd en leven ervaart.

 

Als je de oorzaak van het probleem weet kan je er ook iets aan doen. Rust in jouw hoofd en leven, wat zou jou dat opleveren?

Je kan heel eenvoudig HET webinar opvragen.

Je kan de video vanaf enkele minuten na het opvragen bekijken op een moment dat het jou goed uitkomt.  Het webinar geeft je inzicht zodat je gelijk een begin kunt maken  om weer rust in je hoofd en leven te krijgen.

 

VRAAG HIER HET WEBINAR OP:

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Sandra van Ginkel Coaching*

 

Je ontdekt in dit webinar:

 

 • Hoe het werkt in jouw hoofd.
 • Waarom je angsten of sombere gevoelens hebt. En waarom je soms zomaar ‘uit het niets’ door die gevoelens overspoeld kunt worden.
 • Waarom je soms heel sterk door iets geraakt kunt worden, er slecht van slaapt, en jouw collega of vriend verblikt of verbloost hier niet van.
 • Hoe het komt dat 2 mensen dezelfde situatie meemaken, allebei een ander verhaal vertellen, en dat beide verhalen toch kloppen.
 • Hoe 97% van mijn cliënten direct rust in hun hoofd ervaren door de ‘UITKNOP’ voor hun piekergedachten te gebruiken.
 • Dat je heel veel invloed kunt hebben op je pijnklachten en sombere gevoelens. Ook als je hier al heel lang last van hebt.
 • Dat ondanks dat het leven soms zwaar voor je is of als je in moeilijke omstandigheden zit, je toch heel veel invloed kunt hebben op hoe jij je voelt. Als je dat ervaart maakt dat het leven toch wat lichter voor je wordt.

 


Ik ben Sandra van ginkel

 

Ik ben Sandra van Ginkel, 51 jaar, getrouwd met Aart en samen hebben wij 2 kinderen. Al vanaf mijn 12de jaar heb ik gezondheidsproblemen. Onder andere het Chronisch Vermoeidheids Syndroom (ME), Fibromyalgie, een Whiplash en verschillende trauma's. Daarnaast ben ik hooggevoelig (HSP) dit noem ik even apart want dit hoeft helemaal geen probleem te zijn; het is zowel een kracht áls een valkuil.

En als je veel tijd in bed of op de bank moet door brengen heb je alle tijd om te piekeren. Lichamelijk was ik niet actief maar mijn hoofd maakte overuren. Als ik toen had geweten dat ik de informatie in mijn volle hoofd kon ordenen en op een andere manier kon opslaan........


Omdat ik dit zelf heb ervaren geeft het mij veel voldoening om mijn cliënten inzichten te geven hoe het werkt in hun hoofd en lichaam, en dat er 'knoppen' zijn waar zij zelf aan kunnen draaien. Het maakt zoveel verschil als je ervaart dat je invloed hebt op je problemen.

Met als resultaat dat 97 % van mijn cliënten rust ervaart en blijft ervaren. 

 

Dat gun ik iedereen. 


Krijg vandaag nog rust in je hoofd. 

 

Als je je naam en email adres achterlaat stuur ik het webinar meteen naar je toe. 

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Sandra van Ginkel Coaching*