Hoe gaan we te werk?

We zorgen altijd eerst voor 'basisrust' in je hoofd.
Ik leer je hoe je al je gedachten en informatie in je hoofd kunt ordenen. Je merkt gelijk het verschil; je hoofd voelt heerlijk 'leeg' en rustig en er komt weer overzicht.

Je creëert als het ware een 'UITKNOP' voor je piekergedachten die je altijd en overal kunt gebruiken. Voor sommige mensen is dit al voldoende om weer rust in het hoofd te krijgen.
Je kunt dit al in 1 sessie leren.

Daarna gaan we kijken wat jij nog meer nodig hebt. Soms is dat al duidelijk;  je hebt last van (faal)angsten, een pestverleden, concentratieproblemen, slaapproblemen, burn-outklachten, een trauma, PTSS of je hebt verliezen geleden in je werk, relatie, gezondheid of na een verhuizing. Het kan ook zijn dat je niet weet waar jouw probleem nou vandaan komt bijvoorbeeld een depressie, je kunt maar niet 'loslaten' of je hebt lichamelijke klachten zonder een duidelijke medische oorzaak. Het gaat gewoon niet echt lekker met je maar je kunt er zelf maar moeilijk de vinger opleggen.

Ik kan je helpen om de oorzaak van jouw probleem te ontrafelen. We gaan samen kijken naar wat belangrijk voor je is;
jouw kernwaarden. Want als wij die duidelijk krijgen kunnen we heel gericht naar de kern van jouw probleem gaan .
En dat is heel belangrijk omdat we het dan bij de bron kunnen aanpakken waarbij ik gebruik maak van verschillende werkvormen en technieken.

Een coachingsessie duurt ongeveer 60 minuten en vindt plaats bij mij in de praktijk maar kan ook via Skype of een andere vorm van videobellen. Bij coaching van kinderen is het fijn als één van de ouders aanwezig is. 

Ervaring van een sessie van Esther, 40 jaar.

"Ik had veel last van een vol hoofd. Zo'n hoofd van: o ja, nu dit nog, en dan dat nog, en daarna ook nog, en dat moet ik ook nog doen. Om moe(deloos) van te worden....
Ik heb Sandra gebeld en kon best snel een afspraak maken.
Ik moest eerst mijn volle drukke hoofd tekenen. Lijkt lastig maar als je eraan begint gaat het eigenlijk vanzelf. En daarna moest ik alle informatie ordenen en op een plek opslaan waar het goed voor mij voelde. Het is echt aan te raden: voor mijn gevoel een 'leeg hoofd' maar wel weer gevuld met wat er echt toe doet, ik raakte niets 'kwijt'.
En nu kan ik iedere dag alle nieuwe informatie even op de plek zetten waar ik het wil hebben; een paar minuutjes werk".