Een uitknop voor je piekergedachten

Wanneer ben je gebaat bij een UITKNOP?
Als jij last hebt van een vol, druk en chaotisch hoofd. 
Jouw piekergedachten, alles wat je nog 'moet' doen, jouw zorgen of angsten maar ook de leuke dingen die je nog wilt gaan doen, je goede ideeën, alles waar je constant in je hoofd mee bezig blijft en wat je niet kunt loslaten, dat is allemaal informatie die niet op de juiste plek staat. 

Je kunt leren om alle informatie in je hoofd te ordenen en hiervoor gebruik ik verschillende werkvormen. Je geeft de informatie en gedachten als het ware een eigen plek waardoor er een 'basisrust' ontstaat en je veel beter kunt functioneren. 

Mensen die bij mij in de praktijk komen verzuchten vaak dat ze hun hoofd of gedachten zó graag op 'uit' zouden willen zetten. Ze worden zo moe van zichzelf.

Als ze hebben geleerd hoe ze alle informatie en gedachten in hun hoofd kunnen ordenen hebben ze voor hun gevoel echt een knop waar ze aan kunnen draaien; de UITKNOP.

Nooit meer piekeren is natuurlijk een illusie. Piekergedachten kunnen altijd weer komen, er zijn tenslotte zoveel verschillende redenen om te piekeren. Maar als mensen ervaren dat je wel degelijk invloed op het piekeren kunt hebben door het bedienen van de UITKNOP, maakt dat een groot verschil. Een UITKNOP voor je piekergedachten is echt de basis voor rust en overzicht in je hoofd. En voor sommige mensen kan dit al voldoende zijn. 


Wat levert de UITKNOP je op?

* Rust en overzicht in je hoofd en daardoor ook in je lijf.
* Je piekert veel minder en slaapt beter.
* Je hebt de “touwtjes” weer zelf in handen. De dingen “overkomen” je niet meer.
* Jouw zelfvertrouwen groeit.
* Je kunt beter communiceren met jouw omgeving en er is veel minder stress.
* Je hebt weer plezier in jouw werk en je bereikt veel meer.
* Je krijgt meer energie en je kan weer genieten van alle  waardevolle dingen in jouw leven.