Altijd maar falen, en ik doe nog zo goed mijn best.....

Gepubliceerd op 7 januari 2023 om 11:17

"Het lukt me gewoon niet!".

"Het lukt me gewoon niet!".
Snikkend vertelt ze hoe ze haar best doet. Ze houdt zich nu nog nét overeind maar eigenlijk voelt het allemaal als veel teveel. Ze snauwt haar man en kinderen af, om zich daarna weer schuldig te voelen. “Het zou allemaal zo leuk moeten zijn maar ik kan er echt niet van genieten”.


‘Iris’ deed hard haar best om het in de decembermaand voor iedereen leuk te maken. Voor de kinderen, voor school, op haar werk moest voor het eind van het jaar nog van alles af.

O ja, ze heeft ook nog een man…..die wil ze ook aandacht geven.

“Ik ben een slechte moeder”

Ze schiet aan alle kanten tekort en bakt er helemaal niets van. De kinderen voelen dat haarfijn aan en eisen haar aandacht op. “Ik ben een slechte moeder”, tot die conclusie is Iris ondertussen gekomen.

Herken jij dit, voel jij je ook zo als Iris?

En wil jij het ook voor iedereen gezellig maken maar ondertussen heb je het gevoel dat je zelf op het punt staat om te ‘ontploffen’ ? Dit is niet in 1 dag gekomen hé, dat weet je zelf ook wel. Maar voor NU moet er iets veranderen.  Je wilt rust…..

Zorg eerst voor rust en overzicht

Wat jij NU eerst nodig hebt is een UITknop voor je piekergedachten waardoor je gelijk rust ervaart. (97% ervaart die rust direct) Die doe je door alle informatie, gedachten en gebeurtenissen in je drukke hoofd te ordenen. Je kunt zelf een UITknop maken met module 1 van de online training ‘Rust in je hoofd en lichaam’. 

Krijg rust in je hoofd vanuit je 'luie stoel'

Je hoeft er de deur niet voor uit, geen oppas te regelen en als er in jouw gezin nog meer mensen zijn met een vol hoofd en/of een kort lontje, (dit komt vaak voor) kun je het ook nog samen doen. 

De training is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 9 (onder begeleiding van een ouder kunnen jongere kinderen het ook) voor jongeren en volwassenen. Ik heb voor iedere doelgroep speciale werkbladen ontwikkeld, voor kinderen in samenwerking met een orthopedagoog, zodat het voor iedereen DUIDELIJK is. Met behulp van de korte video’s help ik je stap voor stap om alle informatie te ordenen. Heb je vragen, dan kan je altijd even contact opnemen.


Hoe makkelijk wil je het hebben! 😊

Wil  jij over een paar uurtjes weer rust in je hoofd hebben? Klik hier en bestel module 1 van de online training. Je kunt gelijk aan de slag.

Maak je liever een UITknop voor je piekergedachten samen met mij? Klik dan hier.


Succes en geniet daarna van de rust! 😊

Wat te doen bij een vol hoofd, piekeren en stress? 

Met deze 5 handige tips creëer je weer rust en ruimte in je hoofd en kan je meer ontspannen leven.

Je kunt de praktische tips gratis downloaden en gelijk toepassen. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.